INFORMAȚII

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum plasez o comandă?

Pentru a înregistra comanda, va trebui să completați detaliile de livrare. Astfel:

  • Trebuie să introduceți urmatoarele date pe pagina unde se face finalizarea comenzii pentru a vă putea emite factura și a face livrarea produselor: nume, prenume, e-mail, telefon, oraș, adresa completă de facturare dacă e cazul.
  • La pasul următor veți alege modalitatea de livrare și cum doriți să plătiți (cash - la livrare, transfer bancar sau on-line prin card folosind procesatorul de plăți PayU) și veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu termeni și condiții site-ului web”.
Livrarea produselor

Comenzile ce ţin de fosele septice sunt livrate de la depozitul nostru din Ilfov, Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 2-5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii. 

Timpul de livrare pentru majoritatea produselor poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate (circa 2 - 5 zile lucrătoare). Comanda poate întârzia maxim 24 ore față de timpul de livrare standard din motive care țin de vreme sau alte situații de genul.

Costul livrarii depinde in functie de comanda, acesta fiind de la 20 lei pe toata suprafata Romaniei.

Cum funcționează o fosă septică?

Este o fosa tricamerala, fabricata din Polietilena PE, foarte rezistenta si flexibila. Prima camera din care se face si vidanjarea se numeste decantor, in a doua camera are loc sedimentarea iar in camera trei se face evacuarea. Cele 3 camere comunica intre ele pe principiul vaselor comunicante.

Instrucțiuni utilizare fosă septică
Nu aveți voie să aruncați In fosa:
- hartie igienica;
- servetele umede;
- hartie biodegradabila;
- ulei si grasimi.
Încălzirea prin pardoseală este nesănătoasă?

Acest sistem de incalzire previne circulatia particulelor de praf care provoaca alergii, este ecologic si nu prezinta niciun pericol pentru sanatatea dvs. sau a animalelor de companie.

De ce este încălzirea prin pardoseală este mai eficientă?

Comparativ cu incalzirea traditionala, incalzirea prin pardoseala distribuie caldura uniform de jos in sus acolo unde este efectuat montajul fara sa mai existe acele zone reci in anumite locuri ale casei.

INFORMAȚII

SUPORT ZIGMUND

ZIGMUND INTERNATIONAL SRL
Str. Episcopul Radu nr. 7A, Camera nr. 1, Bucuresti Sector 2, România; RO 43400108 - CUI J40/16552/2020 - [email protected]

SUPORT TEHNIC & COMERCIAL
🕻 Marian 0748 188 589
🕻 Bogdan 0751 721 726

SUPORT COMERCIAL
🕻 Alexandra 0721 970 970
SUPORT

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag a file to this area to upload.