Compania noastră se bucură că a fost alături de mii de oameni în sezonul rece! În anii ’90, am furnizat convectoare și centrale termice, oferind mulțimii un nivel înalt de confort. Din anul 2000, am început să importăm termostate ambientale pentru camere, asigurând confort și un consum redus de energie. Principiul nostru fundamental a fost întotdeauna satisfacția și bucuria clienților, o misiune pe care o vom continua cu mândrie!

Acasa » Computherm

Afișez toate cele 4 rezultate

Computherm Q7RF termostat digital fara fir Q7RF

SKU: Q7RF
239,00 lei
Termostatul Computherm Q7 RF cu radiofrecventa reprezintă o soluție inovatoare care permite controlul temperaturii în casele moderne și eficiente energetic. Dispozitivul are incorporată o tehnologie de radiofrecvență avansată, care facilitează controlul temperaturii într-un mod comod și ușor, fără a necesita conectarea la priză.

Computherm Q7 termostat digital cu fir Q7

SKU: Q7
119,00 lei
Termostatul COMPUTHERM Q7 poate fi utilizat pentru controlul temperaturii într-o cameră și poate fi conectat la majoritatea cazanelor de încălzire centrală disponibile în România. Dacă centrala sau aparatul de climatizare este echipat cu cleme de conexiune, se poate efectua ușor o conexiune utilizând un cablu cu două fire, indiferent de tensiunea de comandă, fie că este de 24 V sau 230 V.

Computherm Q3RF termostat digital fara fir Q3RF

SKU: Q3RF
210,00 lei
Termostatul Computherm Q3 RF cu radiofrecventa reprezintă o soluție inovatoare care permite controlul temperaturii în casele moderne și eficiente energetic. Dispozitivul are incorporată o tehnologie de radiofrecvență avansată, care facilitează controlul temperaturii într-un mod comod și ușor, fără a necesita conectarea la priză.

Computherm Q3 termostat digital cu fir Q3

SKU: Q3
97,00 lei
Termostatul de cameră COMPUTHERM Q3 este potrivit pentru controlul unui sistem de încălzire sau de climatizare și poate fi utilizat cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România.