Pentru plangeri sau reclamatii va rugam sa ne scrieti la [email protected] sau sa ne sunati la 0748 188 589.

Garantie

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L., cu sediul social în Bucuresti Sector 2, Str. Episcopul Radu nr. 7A, Camera nr. 1, Romania acordă garanție conform normelor legale (Legea nr. 449 din 2003 – privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările și completările ulterioare) si normelor interne ale societății.

Modalitatea de acordare a garanției constă în înlocuire.

Toate reparațiile se efectuează la ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L., Str. Episcopul Radu nr. 7A, Camera nr. 1, Bucuresti Sector 2, Romania. Pentru garanție trebuie prezentate următoarele documente în original: Factura fiscală, Certificatul de garanție.

NU se acordă garanție pentru:
– Defectele cauzate de utilizarea necorespunzătore, nerespectarea instrucțiunilor de montaj, exploatare și întreținere, din manualul tehnic al produsului;
– Pierderea sau deteriorarea facturii fiscale și certificatului de garanție;
– Defectele cauzate de fenomene meteorologice extreme (instabilitate atmosferică, inundații, ploi abundente, grindină, pânză freatică ridicată, formă solidă de precipitație/nămeți de zăpadă) care nu țin de natura fabricației produsului.

Constatarea defectelor, a naturii și cauzelor acestora, va fi făcută de reprezentantul furnizorului la noi sau la sediul clientului, unde a fost livrat produsul, în termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care clientul a adus la cunoștința furnizorului defectul produsului.