Astăzi, Purmo Group deține poziția de lider în industria noastră în Europa.
Peste 3.300 de experți lucrează la nivel mondial în peste 50 de locații situate în 26 de țări, oferind produse de înaltă calitate către clienții noștri din întreaga lume. Purmo Group este o companie cu sediul în Finlanda, mai exact în capitala Helsinki.
Pe data de 30 noiembrie 2015, achiziția Emmeti Group a fost încheiată de către Purmo Group. Această acțiune a condus la sinergii industriale și comerciale semnificative, aducând o contribuție importantă la creșterea competitivității acestor două Grupuri pe piețele internaționale și la dezvoltarea și furnizarea de soluții pentru confortul climatic.
Începând cu anul 1976, Emmeti s-a angajat în industria sanitara, a încălzirii și climatizării, oferind soluții tot mai extinse și mai avansate în acest domeniu.
Prin concentrarea pe calitate și serviciu, Emmeti a devenit cunoscut pentru fiabilitatea și eficiența sa, aspecte care definesc brandul. Testele și aprobările pentru conductele și fitingurile multistrat de apă și gaz PeX-Al-Pex, colectoarele de încălzire și etanșările din alamă, care respectă standardele ISO 9001:2015, ISO 14000:2015 și ISO 45001:2018, sunt confirmări incontestabile ale calității acestor echipamente.
Sistemele pe care le fabrică Emmeti includ produse precum componente, cazane cu sistem de condensare, panouri izolate sub pardoseală, rezervoare, panouri solare, pompe de căldură cu invertor, sisteme de contorizare a căldurii și aparate de aer condiționat. Aceste produse sunt comercializate și susținute de către profesioniști în design, instalare și service.
Promotorii tehnici specializați oferă asistență proiectanților profesioniști înainte de vânzare, oferindu-și experiența pentru a lua decizii potrivite în conformitate cu reglementările tehnice și evoluțiile tehnologice în curs.
În final, Emmeti furnizează instruire și suport pentru a îndeplini cât mai multe cerințe și reglementări referitoare la produse.

Acasa » Emmeti

Afișez singurul rezultat

Terminal T cu aerisitor + robinet golire Emmeti 1″ (2 bucati / cutie)

SKU: 10830324
110,00 lei
Terminal T cu aerisitor + robinet golire Emmeti 1" (2 bucati / cutie) - pereche de fitinguri în T reglabile, complete cu supapă de aerisire manuală de 1/2”, supapă de umplere/scurgere cu apă de 1/2” cu racord reglabil de 3/4” și inel O.