Heiztech este un producător specializat în echipamente de încălzire, cu accent pe boilere. Compania se distinge prin angajamentul față de inovație și calitatea produselor sale. Boilerele Heiztech sunt proiectate pentru a oferi eficiență energetică ridicată, durabilitate și performanță optimă.

Echipamentele lor sunt adesea dotate cu tehnologii avansate pentru a asigura o funcționare eficientă și economică. Heiztech poate oferi o gamă variată de soluții de încălzire, adaptate nevoilor diverse ale clienților, fie că este vorba de utilizare casnică sau comercială.

În plus, Heiztech se preocupă de impactul asupra mediului, orientându-se către soluții prietenoase cu mediul și eficiente din punct de vedere energetic. Aceasta reflectă angajamentul companiei față de sustenabilitate și responsabilitate socială.

Acasa » HeizTech

Afișez toate cele 3 rezultate

Boiler indirect cu 2 serpentine – 200 litri – izolat – HEIZTECH

SKU: UEB/C200
3.499,00 lei
Agentul termic este pus în depozit într-un boiler. Caldura preluată de la sursa de căldură încălzește apa pentru uz casnic din boiler printr-o serpentina.

Boiler indirect izolat 200l 2 serpentine HEIZTECH

SKU: 11150328
3.339,00 lei
Boilerul indirect de 200 litri cu două serpentine, montat pe pardoseală si izolat este o opțiune excelentă pentru producerea și stocarea apei calde menajere în mod eficient în sistemele de încălzire în mod direct sau indirect.

Boiler indirect cu 2 serpentine – 300 litri – izolat – HEIZTECH

SKU: UEB/C300
4.299,00 lei
Agentul termic este pus în depozit într-un boiler. Caldura preluată de la sursa de căldură încălzește apa pentru uz casnic din boiler printr-o serpentina.