Dreptul de reziliere

Ai dreptul de a rezilia acest contract în termen de 14 zile fără să oferi nicio justificare.

Perioada de reziliere va expira după 14 zile din ziua în care obții, sau un alt terț decât transportatorul, indicat de tine, obține posesia fizică a bunurilor.

Pentru a îți exercita dreptul de reziliere, trebuie să ne informezi despre decizia ta de a rezilia acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Detaliile noastre de contact pot fi găsite mai jos.

Dacă utilizezi această opțiune, îți vom comunica fără întârziere o confirmare de primire a unei astfel de retrageri sau rezilieri pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail).

Pentru a respecta termenul de reziliere, este suficient să trimiți comunicarea ta cu privire la exercitarea dreptului de reziliere înainte de expirarea perioadei de reziliere.

Efectele rezilierii

Dacă vă retrageți din acest contract, vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare rezultate din alegerea dumneavoastră a unei modalități de livrare diferite de cea mai puțin costisitoare modalitate de livrare standard oferită de noi), fără întârzieri nejustificate și în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la ziua în care suntem informați despre decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract. Vom efectua această rambursare folosind același mijloc de plată pe care l-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a acestei rambursări.

Veți returna bunurile sau le veți preda nouă sau unei persoane autorizate de noi să primească bunurile, fără întârzieri nejustificate și în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la ziua în care ne comunicați retragerea din acest contract. Termenul este respectat dacă returnați bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Putem amâna rambursarea până când am primit bunurile înapoi sau după ce ni s-au furnizat dovezi ale faptului că ai trimis bunurile înapoi, oricare dintre acestea este cea mai timpurie.

Va trebui să suporți costul direct al returnării bunurilor.

Vei purta doar răspunderea pentru orice diminuare a valorii mărfurilor rezultată din manipulare, în afară de activitățile necesare pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea mărfurilor.

Te rugăm să reții că există unele excepții legale de la dreptul de reziliere și, prin urmare, unele articole nu pot fi returnate sau schimbate. Te vom anunța dacă acest lucru se aplică în cazul tău particular.