Am lansat recent un brand inovator, ce adaugă o nouă dimensiune gamei variate de cronotermostate disponibile pe piața din România. Caracterizate prin ergonomie, fiabilitate și rezistență, aceste atribute au determinat o recunoaștere și apreciere imediată din partea utilizatorilor.

Ne concentrăm asiduu asupra dezvoltării, producției și introducerii de noi produse menite să vă ajute să gestionați eficient consumul de energie în cadrul unei locuințe moderne.

Acasa » Logictherm

Afișez toate cele 8 rezultate

Logictherm C7RF termostat digital programabil fara fir C7RF

SKU: C7RF
162,00 lei
Termostatul Logictherm C7RF este potrivit pentru controlul unui dispozitiv de încălzire sau de climatizare și poate fi utilizat cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală disponibile în România și Uniunea Europeană, indiferent de tensiunea de comandă (24V sau 230V).

Logictherm R7 termostat digital programabil cu fir R7

SKU: R7
82,00 lei
Termostatul digital de ambient, LOGICTHERM R7, este ideal pentru controlul unui sistem de încălzire sau de climatizare, fiind potrivit pentru majoritatea centralelor termice disponibile pe piața din România și Uniunea Europeană, indiferent de tensiunea de comandă (24V sau 230V).

Logictherm R7RF termostat digital programabil fara fir R7RF

SKU: R7RF
167,00 lei
Termostatul Logictherm R7RF utilizează un termostat portabil pentru controlul temperaturii în camera. Nu este obligatorie o conexiune electrică prin cablu la cazanul de încălzire deoarece termostatul mobil transmite semnale de radio frecvență către receptor.

Logictherm C7 termostat digital programabil cu fir C7

SKU: C7
75,00 lei
Cronotermostatul Logictherm C7 permite programarea săptămânală a instalației de încălzire sau de climatizare, astfel încât să se poată stabili diferite temperaturi dorite la orele preferate în locuință sau birou. Acest dispozitiv asigură un nivel optim de confort și, în același timp, ajută la economisirea energiei.

Logictherm C3RF termostat digital neprogramabil fara fir C3RF

SKU: C3RF
154,00 lei
Termostatul Logictherm C3RF utilizează un termostat portabil. Cazanul de încălzire nu necesită o conexiune electrică prin cablu, deoarece termostatul mobil emite semnale de radio frecvență către receptor. Receptorul reprezintă un dispozitiv fix care este conectat direct la cazanul de încălzire sau la sistemul de climatizare.

Logictherm C3 termostat digital neprogramabil cu fir C3

SKU: C3
69,00 lei
Termostatul de cameră digital Logictherm C3 este conceput pentru a controla un sistem de încălzire sau de climatizare, fără posibilitatea de a fi programat.

Logictherm R3RF termostat digital neprogramabil fara fir R3RF

SKU: R3RF
168,00 lei
Termostatul Logictherm R3RF utilizează un termostat portabil pentru controlul temperaturii în camera. Nu este obligatorie utilizarea unui cablu electric pentru a conecta termostatul mobil la cazanul de încălzire, deoarece acesta transmite semnale de radio frecvență către receptor.

Logictherm R3 termostat digital neprogramabil cu fir R3

SKU: R3
75,00 lei
Termostatul de ambient Logictherm R3, cu conexiune prin cablu, oferă o experiență confortabilă în utilizarea centralei termice, asigurând astfel confortul personal. Acesta are caracter digital și vine echipat cu un display generos, iluminat alb. Afisajul care poate fi citit cu ușurință oferă informații despre atât temperatura setată, cât și temperatura actuală în cameră.