Compania LABOREX a fost înființată în 1994, iar datorită experienței sale în producția de substanțe chimice, LABOREX a reușit să stabilească colaborări cu companii prestigioase din industrie și, în același timp, să dezvolte o gamă proprie de produse, adaptată diferitelor sectoare industriale.

Din 2005, organizația a pus în practică și a primit certificarea pentru Sistemul de Management al Calității, în conformitate cu standardele impuse de SR EN ISO 9001. Începând cu 2012, organizația a implementat și Sistemul de Management al Mediului, în conformitate cu SR EN ISO 14001.

Un accent mare s-a pus pe menținerea echipamentelor termice, deoarece LABOREX este autorizată de ISCIR conform regulamentului PT-CR4/2009, care se referă la asigurarea regimului chimic al instalațiilor și la efectuarea operațiunilor de curățare și spălare chimică a cazanelor de apă caldă, fierbinte și abur. LABOREX oferă soluțiile chimice esențiale pentru întreținerea sistemelor de climatizare și ventilare și furnizează echipamentele specializate necesare pentru operațiunile de curățare și monitorizare asociate acestora. Totodată, compania poate efectua servicii de întreținere chimică pentru instalațiile industriale, oferind și asistență tehnică și consultanță firmelor partenere în domeniul instalărilor.

Datorită expertizei acumulate în industria producției de substanțe chimice, compania LABOREX a reușit să creeze o serie de produse numită CHEMSTAL, acestea fiind folosite pentru a menține și a întreține în condiții optime instalațiile. Antigelurile, dezincrustanții, pasivizatorii, inhibitorii de coroziune și zgomot, și detergenții speciali reprezintă produsele dezvoltate de specialiștii noștri, având la bază experiența practică a inginerilor de instalații.

Acasa » Chemstal

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtru antimagnetita Cleanex Mag HF1 3/4 – 22mm Chemstal

SKU: LBXMHF1022
Prețul inițial a fost: 419,00 lei.Prețul curent este: 359,00 lei.
Filtru antimagnetita Cleanex Mag HF1 3/4 - 22mm Chemstal reprezintă soluția ideală pentru a proteja componente centralei termice împotriva efectelor dăunătoare ale magnetitei și a altor impurități prezente în caloriferele din oțel sau fontă.

Aditiv sapa 10l Chemstal Floor Protect

SKU: LBXASFP010
100,00 lei
Aditivul pentru șapă, 10 l, pentru încălzire în pardoseală, FLOOR PROTECT este un aditiv plastifiant profesional puternic reducător de apă, formulat special pentru șapele care acoperă instalațiile de încălzire prin pardoseală. Aditivul de șapă FLOOR PROTECT se dozează:
  • în proporție de 0,5 % - 1 % din cantitatea totală de ciment;
  • la 100 kg ciment adăugați între 0,5 și 1 kg FLOOR PROTECT.

Filtru antimagnetita Cleanex Mag HF1 3/4 – 22mm + Solutie Cleanex Allround Chemstal

SKU: LBXCMPK022
Prețul inițial a fost: 449,00 lei.Prețul curent este: 389,00 lei.
Filtru antimagnetita Cleanex Mag HF1 3/4 - 22mm + Solutie Cleanex Allround Chemstal reprezintă soluția ideală pentru a proteja componente centralei termice împotriva efectelor dăunătoare ale magnetitei și a altor impurități prezente în caloriferele din oțel sau fontă.