Acasa » Rosie

Afișez toate cele 4 rezultate

Teava REHAU Rautherm S 17×2 – 500ml

SKU: 11361401500
2.350,00 leicolac
Teava REHAU RAUTHERM S 17x2 este folosita pentru încălzirea pardoselii, fabricată din polietilenă reticulată peroxidic (PE-Xa) și cu un strat de protecție împotriva difuziei oxigenului. Teava PE-Xa REHAU de dimensiune 17 x 2,0 oferă posibilitatea unei instalări fără dificultăți și eficiente atât pe placa cu nuturi, indiferent de grosimea acesteia, cât și pe placa tacker.

FERRO Baterie stativa bucatarie cu pipa elastica rosie Zumba Slim 2F BZA43R

SKU: BZA43R
349,00 lei
Bateria Zumba Slim 2F de la Ferro este o baterie de bucătărie cu montaj pe suport, echipată cu un robinet înalt, flexibil, care poate fi modelat în funcție de preferințele dumneavoastră și care poate fi înlocuit cu un robinet de altă culoare. Manerul lateral, de tip bara, permite o utilizare ușoară și intuitivă.

FERRO Baterie stativa bucatarie cu pipa elastica rosie Zumba II BZA42R

SKU: BZA42R
259,00 lei
Bateria Zumba II BZA42R de la Ferro este o baterie de bucătărie cu montaj pe suport, echipată cu un robinet înalt, flexibil, care poate fi modelat în funcție de preferințele dumneavoastră și care poate fi înlocuit cu un robinet de altă culoare. Manerul lateral, de tip bara, permite o utilizare ușoară și intuitivă.

FERRO Baterie stativa bucatarie cu pipa elastica rosie Zumba BZA4R

SKU: BZA4R
235,00 lei
Bateria Zumba BZA4R de la Ferro este o baterie de bucătărie cu montaj pe suport, echipată cu un robinet înalt, flexibil, care poate fi modelat în funcție de preferințele dumneavoastră și care poate fi înlocuit cu un robinet de altă culoare. Manerul lateral, de tip bara, permite o utilizare ușoară și intuitivă.