Fose septice

Fose septice Eco Walburg

fosa septica

Fosele septice Ecowalburg sunt cele mai avansate solutii de deversare si epurare a apei menajere in urma utilizarii apei potabile in zonele casnice si comerciale care nu dispun de un sistem de canalizare.

Fosa septica este special conceputa pentru tratarea apei menajere si joaca un rol important in prevenirea acumularii si depunerii impuritatilor, astfel incat sa se evite inundarea intregii zone.

Fosa septica este un recipient de capacitati diferite , astfel sunt disponibile fose de:

Etapele epurarii sunt esentiale in garantarea unei proceduri eficiente de purificare.

Acest lucru permite o perioada adecvata de timp pentru ca procesele biologice si fizice sa aiba loc in purificarea apei menajere si se realizeaza printr-un circuit suficient de lung. De asemenea , accesoriile joaca si el un rol important in buna functionare a foselor. Pentru a evita posibilele infundari, refulari sau mirosuri neplacute se pot monta clapete antiretur, sifoane antimiros, camine inspectie sau guri de aerisire.

Fosele sunt fabricate din polietilena, ceea ce le face sa fie printre cele mai cautate datorita avantajelor importante pe care le detin. Au o greutate redusa, sunt mai ieftine, sunt impermeabile, nu sunt afectate in timp de rugine sau coroziune si pot fi instalate cu usurinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *