Incalzire in pardoseala

Incalzirea prin pardoseala cu sistemele Purmo

incalzire in pardoseala pret

Incalzirea in pardoseala este o solutie ingenioasa, eficienta si inovatoare pentru asigurarea confortului termic intr-o locuinta sau birou. Acest tip de sistem de incalzire devine din ce in ce mai des dorit de romani datorita beneficiilor pe care le aduce.

In plus, incalzirea in pardoseala de la Purmo este potrivita pentru orice tip de pardoseala, precum marmura, parchet din lemn, parchet laminat, linoleum sau mocheta.


Sistemul de incalzire in pardoseala consta intr-o retea de conducte cu apa calda sau intr-un covor de rezistente electrice montate pe sapa, sub pardoseala. Poate fi montat in demisol, parter sau etaj.


Spre deosebire de radiatoarele obisnuite care emana caldura neuniforma prin convectie, incalzirea in pardoseala degaja caldura uniforma direct din podea. Setarea si controlarea independenta a temperaturii din fiecare camera este posibila daca se instaleaza si termostatul inteligent la sistemul de incalzire nordin.


Pe langa numeroasele beneficii pe care le aduce sistemul de incalzire in pardoseala se numara si impactul major asupra facturilor care duc la o scadere a pretului si economisirea spatiului in casa.


Echipa noastră oferă servicii profesionale. După alegerea tipului de instalare a sistemului Tacker sau a sistemului Nuturi, experții Nordin oferă clientului cel mai modern și eficient sistem profesional de încălzire prin pardoseală, ușor și rapid de instalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *