Incalzire in pardoseala

Ce beneficii ne poate aduce incalzirea in pardoseala?

beneficii incalzire in pardoseala

O alternativă mai durabilă la metodele tradiționale de încălzire a casei este reprezentată de încălzirea în pardoseală, care optimizează consumul de energie, menține temperatura confortabilă și reduce costurile lunare ale încălzirii locuinței. Montarea unui sistem de încălzire în pardoseală aduce o serie de beneficii, cum ar fi:

  • creșterea suprafeței disponibile pentru amplasarea mobilierului și a obiectelor decorative;
  • costuri mai scăzute ale facturilor de energie electrică;
  • garantează atât încălzirea locuinței, cât și răcirea spațiului în zilele toride;
  • în timpul iernii, temperatura rămâne stabilă fără a exista scăderi de căldură;
  • îmbunătăţeste puritatea aerului din locuinţă.

Sistem de încălzire încastrat in pardoseala

Un sistem de incalzire Nordin pentru pardoseală oferă cea mai puțin vizibilă soluție de încălzire, în comparație cu alte metode sau aparate care furnizează căldură. Aceasta se potrivește perfect pentru orice tip de locuință, fie că este vorba despre o casă sau un apartament.

Sistem economic de încălzire

Sistemul încorporat în pardoseală utilizează o tehnologie ce emite căldură de la nivelul podelei. Acest sistem prezintă eficiență energetică, deoarece menține căldura pentru perioade mai lungi. Prin implementarea sistemului de incalzire in pardoseala Nordin, se poate obține o reducere semnificativă a consumului de energie al locuinței, precum și a costurilor lunare ale facturilor.

Automatizarea sistemului de încălzire în pardoseală

Instalarea unui termostat inteligent pentru controlul temperaturii în încălzire permite reglarea rapidă și precisă a căldurii din mediul înconjurător și îmbunătățirea eficienței energetice. Automatizarea poate fi realizată prin utilizarea unui termostat wireless, fie programabil, fie neprogramabil. Utilizarea unui Termostat Nordin împreună cu un sistem de încălzire în pardoseală asigură menținerea unei temperaturi ambientale ideale în locuință.

Un sistem de încălzire adecvat pentru a fi instalat pe orice tip de podea

Incalzirea prin combustie hidraulica sub pardoseala nu duce la disiparea caldurii și poate fi utilizată pentru orice tip de pardoseală, inclusiv pentru mochetă, gresie și parchet, oferind un confort termic uniform și plăcut.

Crește nivelul de calitate a aerului

Calitatea aerului dintr-o încăpere se îmbunătățește și circulația prafului în aer este prevenită prin intermediul căldurii radiante din podea. Instalând sistemul de încălzire în pardoseală Nordin, utilizatorii vor avea posibilitatea de a se bucura de o temperatură ambientală confortabilă și constantă în orice sezon al anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *