Fose septice

Cele mai bune fose septice calitate – pret

fosa septica pret calitate

Cele mai bune fose septice calitate – pret pe care le comercializam sunt fabricate din polietilena ceea ce asigura elasticitatea fosei, dar totodata si duritatea acesteia.

Astfel, va prezentam fosele EcoWalburg, Tanker tricamerale si Eco Monoblock, care au un raport calitate-pret excelent, pretul unei fose incepand de la 2000 lei.

1. Tanker 1500 – Fosa Septica Tricamerala

Recomandarea echipei Zigmund pentru o locuinta cu 4-6 persoane este fosa de 1500l, care are un pret de 2000 lei, beneficiind in acelasi timp si de asistenta gratuita. In plus, garantia oferita este de 30 ani.Privind raportul calitate-pret este cea mai buna alegere pe care o poti face atunci cand vine vorba de o fosa septica.

Fosa este tricamerala, epurarea apelor menajere filtranduse in 3 etape, si anume: camera depozitarii, camera presedimentarii si a sedimentarii. Nu este necesara vidanjarea fosei mai des de 2 ani de zile (in functie de numarul rezidenti). De asemenea este o solutie economica si prietenoasa cu mediul. 

2. Tanker 2500 – Fosa Septica Tricamerala

Pretul foselor difera in functie de capacitatea fiecarei fose, raportul calitat-pret fiind unul echilibrat. Astfel, va prezentam fosa de 2500l, care deserveste un numar de 6-10 persoane care o folosesc in permanenta, la un pret de 3000 lei. Pretul include asistenta gratuita, iar garantia oferita este de 30 ani. Fosa este tricamerala, epurarea apelor menajere filtranduse in 3 etape, si anume: camera depozitarii, camera presedimentarii si a sedimentarii.

3. Tanker 3500 – Fosa Septica Tricamerala

Pretul fosei de 3500l este de 3700 lei, incluzand asistenta tehnica si o garantie de 30 ani. Deserveste un numar de 10-15 persoane care o folosesc in permanenta. Fosa este fabricata din polietilena, cu o grosime a peretelui de 7.5 mm si este tricamerala, epurarea apelor menajere filtranduse in 3 etape, si anume: camera depozitarii, camera presedimentarii si a sedimentarii.


In urmatoarea categorie de cele mai bune fose septice, va prezentam fosele modulare EcoWalburg, diferite ca si sistem, cu acelasi raport calitate – pret.

4. Fosa septica – Eco Monoblock 5000

Fosa Eco Monoblock deserveste un numar 15-25 persoane, avand o capacitate de 5000 l. Este o fosa fabricata din polietilena, cu o grosime a peretelui de 6 mm si este tricamerala. Este un model diferit fata de fosele prezentate ulterior, dar calitatea este aceeasi, diferenta fiind cea de aspect si capacitate. Garantia oferita este de 30 ani. Este o alegere buna pentru o locatie cu membrii numerosi.

5. Eco Modular 3000 – Fosa Septica cu 5 Camere

Fosa septica eco modular 3000l este o fosa cu 5 camere, care deserveste un numar de 10-15 persoane care o folosesc in permanenta. Este un sistem modular format din 2 fose de 1500l, prezentate mai sus. Filtrarea apei se face prin 5 camere si anume: camera 1 pentru depozitare, camera 2 pentru presedimentare, iar camerele 3, 4 si 5 este cea pentru sedimentare. Asistenta  tehnica este gratuita, iar garantia oferita este de 30 ani

6. Eco Modular 5000 – Fosa Septica cu 5 Camere

Fosa septica Eco Modular 5000l este o fosa cu 5 camere, formata din 2 fose de 2500l, prezentate mai sus. Deserveste un numar de 15-25 persoane si are un pret de 5600 lei, incluzand asistenta tehnica si o garantie de 30 ani. Calitatea acestei fosei este aceeasi cu cealalte fose din aceasta categorie EcoWalburg, diferenta fiind doar de aspect si capacitate. 


Pe langa fosele EcoWalburg, compania noastra comercializeaza si fosele Valrom, care nu au insa acelasi raport calitate-pret. Fosele au o calitate buna, insa pretul este putin mai mare fata de fosele EcoWalburg. Mai jos va prezentam modele disponibile:

7. Fosa Septica AquaClean 2000 3/5 LE

Fosa septica aquaclean 2000l, are un pret de 4100 lei, fiind o fosa alcatuita dintr-un singur rezervor fabricat din polietilena, avand racorduri din polipropilena. Deserveste un numar de 2-3 persoane si are o garantie de 24 luni.

8. Fosa Septica AquaClean 3500 Bicamerala

Asa cum am precizat mai sus, calitatea foselor din aceasta categorie este buna, dar preturile sunt putin mai ridicate. Fosa septica aquaclean 3500l bicamerala, cu un volum de 3000l are un pret de 5250 lei, fosa fiind fabricata din polietilena avand racorduri din polipropilena si este formata dintr-un singur rezervor cu 2 camere. Garantia oferita este de 24 luni.

9. Fosa Septica AquaClean 5000 Bicamerala

Fosa septica aquaclean 5000l bicamerala, cu un volum de 4700l are un pret de 9100 lei, fosa fiind fabricata din polietilena avand racorduri din polipropilena si este formata dintr-un singur rezervor cu 2 camere. Garantia oferita este de 24 luni.

Atunci când esti in cautarea unei fose septice cu un preț avantajos și de calitate, este important să fii bine informat în legătură cu produsul pe care urmează să-l achizitionezi. Venim în sprijinul tău oferindu-ți modele de fose septice care se remarcă printr-un echilibru optim între calitate și preț.

Cauti o fosa septica la un pret avantajos, dar si de calitate superioara? Noi iti putem oferi produse si servicii conform asteptarilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *